TRENER ARMANIJA PRETI ZVEZDI: Želimo pobedom da završimo godinu

Autor:

Sport

28.12.2017

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Armanija Simone Pjaniđani izjavio je da ovaj tim želi da pobedom završi 2017. godinu. u predstojećoj utakmici Evrolige želi da pobedi Crvenu zvezdu i tako godinu završi na najbolji mogući način.

RepublikaFoto: youtube.com/Olimpia MilanoTV
Simone Pjaniđani veruje u pobedu protiv Zvezde

Italijanski klub će u petak na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u 15. kolu Evrolige.

- Godinu želimo da završimo pobedom, kako bismo sebi pokazali da nije velika između nas i najboljih timova u Evropi. U dosadašnjem toku Evrolige smo bili konkurentni sa svim ekipama, a sada tu konkurentnost želimo da prenesmo u pobede - rekao je Pjaniđani i dodao:

- Za protivnika ćemo imati veoma teškog rivala, koji je izuzetno visok. Zvezda je najbolji evroligaški tim po ofanzivnim skokovima, upravo zato jer ima visoke igrače. Za nas je veoma bitno da se izborimo s njihovom visinom, da budemo dobri na gradjenu koša, ali i da nametnemo tempo. Često kada nametnemo tempo, kada se lopta brzo kreće igramo dobro protiv najboljih timova, ali kada stanemo onda visina rivala postaje problem koji ne možemo da prevazidjemo. Moramo da ih svedemo na minimalan broj drugih šansi i da i pomerimo što više od koša.

Armani imao skor od četiri pobede i 10 poraza, dok Zvezda ima jedan trijumf utiče.

- Protiv kvalitetnog tima Zvezde moramo da ostanemo koncentrisani i konstantni tokom cele utakmice. Sposobni smo da igramo na visokom nivou, ali to moramo da radimo tokom svih 40 minuta. Ponekada nas samo poslednja tri minuta koštaju pobede - rekao je košarkaš Armanija Džordan Tiodor.

Utakmica je na programu u petak od 20.45 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading