AKO ZAIGRA STRANAC, REPREZENTACIJA ME VIŠE NE ZANIMA: Srbija ostaje bez GLAVNE UZDANICE?!

Autor:

Sport

17.02.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigla se velika prašina nakon najave selektora Svetislava Pešića!

AKO ZAIGRA STRANAC, REPREZENTACIJA ME VIŠE NE ZANIMA: Srbija ostaje bez GLAVNE UZDANICE?!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Miloš Teodosić

Selektor Srbije Svetislav Pešić najavio je da bi stranac mogao da obuče dres "Orlova", a u tom slučaju nacionalni tim bi ostao bez dugogodišnje uzdanice. Naime, plejmejker Virtusa Miloš Teodosić je svojevremeno apostrofirao da će se povući iz reprezentacije, ukoliko se "angažuje" strani igrač, preciznije da ga "ona ne zanima".

Ako bi Srbija odlučila da uzme stranca u reprezentaciju ja bih tog trenutka prestao da igram za nacionalni tim. Ne bi me to zanimalo čak ni kao navijača, u tome ni na koji način ne bih želeo da učestvujem. Meni to nije normalno. Zna se šta je klub, a šta je reprezentacija. Ja bih uvek igrao sa onim što imam, bez obzira da li je to dovoljno za zlato, peto ili deseto mesto - rekao je tada Teodosić koji isti stav ima i kada se radi o strancima koji bi doneli prevagu u međunarodnim takmičenjima - poručio je Teo i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Teo neće strance, Kari na potezu

Čak i da imamo priliku da dovedemo stranca sa kojim bismo sigurno bili prvaci ja to svejedno ne bih prihvatio. To nema smisla. Radi, stvori prave igrače, stvori pravu reprezentaciju pa sa njom osvoji medalju. A ne da se švercuješ sa nekakvim strancima koji nemaju veze sa tom zemljom - zaključio je Miloš Teodosić.

Karijeve reči su podigle veliku buru, a mi smo kontaktirali legendarnog Gorana Grbovića, čije opservacije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading