NI U LUDILU! Moka OTVORIO KARTE o Kariju: Slavnićeve reči PODIGLE veliku prašinu!

Autor:

Sport

16.02.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Moka uzburkao strasti!

NI U LUDILU! Moka OTVORIO KARTE o Kariju: Slavnićeve reči PODIGLE veliku prašinu!

Foto: Starsport, ST/N. Pančić

Svetislav Pešić i Zoran Slavnić

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić najavio je da bi stranac mogao da obuče dres "Orlova" a legendarni Zoran Slavnić smatra da se Kari "šalio".

Popularni Moka ne vidi rešenje ko bi od stranaca mogao da zameni lidere nacionalnog tima, Nikolu Jokića ili Miloša Teodosića.

- Pešić je šaljivdžija. On voli da se šali! Kakav stranac? - upitao je Slavnić tokom razgovora za "Informer", a zatim je nastavio:

Nemamo više hiper produkciju, nismo više velika Jugoslavija, i prostorno i brojčano, naravno da moramo da budemo slabiji. Ali, to nije razlog da bismo uzeli nekog stranca. Pošto mi je dobar prijatelj, voleo bih da sam to sa njim ispolemisao. Šta da uzme? Centra, strelca, beka, MVP... Imamo MVP tri takmičenja. Koji bi to strašan stranac zamenio Micića, Teodosića, koji to centar da igra umesto Jokića? Možda je mislio da će mu doći Durent ili neko od ovih NBA zvezda - naveo je Slavnić, uz opasku da se Pešić sigurno našalio kako bi relaksirao atmosferu uoči narednih izazova.

Republika

Foto: Starsport

Ko umesto Jokića i Tea? Moka Slavnić

Podsetimo da Srbiju očekuju dva kvalifikaciona meča sa Slovačkom u februaru, a Pešićev spisak možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ono kad ne ukljucis mozak

16.02.2022 14:07

Ima jedan dobar Slovenac......