NIKOLA JOKIĆ NE ZAVISI OD IGRANJA ZA REPREZENTACIJU: Legendarni stručnjak iskreno o zvezdi NBA lige!

Autor:

Sport

11.02.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo od Nikole Jokića zavisi da li će igrati za reprezentaciju!

NIKOLA JOKIĆ NE ZAVISI OD IGRANJA ZA REPREZENTACIJU: Legendarni stručnjak iskreno o zvezdi NBA lige!

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Pred svako veliko takmičenje pokreće se tema da li će Nikola Jokić obući dres reprezentacije. Aktuelni MVP NBA liga dominira Amerikom, a svi navijači Srbije želeli bi da takve partije vide i u nacionalnom dresu.

Zoran Avramović, stručnjak za marketing i komunikacije i direktor marketinga Odbojkaškog saveza Srbije, voleo bi da vidi Jokića u dresu reprezentacije. Sa druge strane, on smatra, da je njegov imidž u potpunosti izgrađen na parketima NBA lige, i da je samo na njegovoj dobroj volji da li će se odazvati pozivu selektora Pešića.

- Imidž je stvar koja se stvara, kao i reputacija. Imidž Nikole Jokića, kao i reputacija su veliki. To što on nije igrao za reprezentaciju, to nije završen proces. Čitao sam da će selektor Pešić razgovarati sa svim igračima. Jedno je Nikola Jokić kao igrač i mislim da njegov imidž ne zavisi mnogo toga. Bilo bi dobro da igra za reprezentaciju. Uradio je mnogo za imidž Srbije, i za imidž evropskih igrača. Njegov šarm je zanimljiv. Niko ga u Americi neće pitati da li će igrati za reprezentaciju. Svuda u svetu je poznat i priznat - rekao je za Kurir televiziju Zoran Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading