FIBA ODLUČILA: Kakav žreb, SRBIJA protiv Hrvatske, Albanije, Bosne, Grčke, Slovenije!

Autor:

Sport

16.02.2022

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska košarkaška organizacija FIBA održala je žreb za Evropska prvenstva svih mlađih ženskih i muških reprezentativnih kategorija.

FIBA ODLUČILA: Kakav žreb, SRBIJA protiv Hrvatske, Albanije, Bosne, Grčke, Slovenije!

Foto: Tanjug/AP

Koš

Kadetkinje U-16 će se takmičiti na Evropskom prvenstvu "B divizije" u Sarajevu od 18. do 27. avgusta u A grupi sa Holandijom, Irskom, BiH i Severnom Makedonijom.

Juniorke U-18 igraju na Evropskom prvenstvu "B divizije" u austrijskim gradovima Obervart i Gusing od 5. do 14. avgusta u D grupi sa Irskom, Rumunijom, Austrijom i Danskom.

Mlada ženska reprezentacija U-20 igra EP "A divizije" u mađarskom Šopronu od 8. do 16. jula u D grupi sa Rusijom, Letonijom i Irskom.

Naši kadeti U-16 će se takmičiti na Evropskom šampionatu "A divizije" u Skoplju od 12. do 20. avgusta u B grupi sa Slovenijom, Hrvatskom i Danskom.

Juniori U-18 takođe igraju EP "A divizije" i to u turskoj Konji od 30. jula do 7. avgusta u C grupi sa Grčkom, Slovenijom i Češkom.

Mlada muška U-20 reprezentacija igra EP "B divizije" u gruzijskom Tbilisiju od 15. do 24. jula u D grupi sa Finskom, Albanijom, Slovačkom i Švajcarskom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading