SUDBINA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Govore mi da se VAKCINIŠEM - zakucao je istinu svima u facu!

Autor:

Sport

13.02.2022

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravila su pravila!

SUDBINA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Govore mi da se VAKCINIŠEM - zakucao je istinu svima u facu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Američki košarkaš i plemejker Bruklin Netse proživljava sudbinu Novaka Đokovića, barem kada je u pitanju vakcinacija protiv koronavirus.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kajri Irving

Irving je u nekoliko navrata javno poručio da ne želi da se vakciniše, zbog čega je bio kritikovan, ali i kažnjen od strane svog kluba:

 

 

- Tim će izgledati bolje kada se uigraju još neki igrači. Ipak, želeo bih da mogu da igram na domaćem parketu. Neki ljudi mi kažu da je stvar jednostavna i da samo treba da odem da primim vakcinu. Za mene i moj način života nije tako prosto, ali se svakako molim za dobar ishod. Ne osećam krivicu zbog ove situacije. Ja sam jedini igrač koji se bori sa ovakvom situacijom jer ja igram u Njujorku. Da sam bilo gde drugde, verovatno bi situacija bila drugačija. Živim svoj život najbolje što mogu i žao mi je, kao i svim drugima, zbog svega što smo propustili u ove dve godine. Nisam imao plan da sve bude ovako- rekao je Irving, a prenose svetski mediji.

Irving i dalje ne može da nastupa na utakmicama koje njegov tim igra kao domaćin jer nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading