MAKSIMALNO ISKREN: Rebrača govorio o svojim počecima, ovo svaki mladi sportista MORA da čuje!

Autor:

Sport

07.02.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spada u red najboljih košarkaša koje je Srbija ikada imala. Dva puta je osvajao najeminentnije klupsko košarkaško takmičenje, a sa nacionalnom selekcijom naše zemlje, gde god se pojavio osvajao je medalje.

MAKSIMALNO ISKREN: Rebrača govorio o svojim počecima, ovo svaki mladi sportista MORA da čuje!

Foto: Starsport

Željko Rebrača danas provodi "penzionerske dane" prateći svog sina Filipa koji nastupa za Univerzitet Ajova, a u razgovoru za beogradske medije prisetio se kako svog detinjstva, tako i svojih košarkaških početaka:

- Ja sam kao klinac dobijao batine od ćaleta, da me je danas tukao tako verovatno bi ga uhapsili. Ali ja se tih batina danas sećam sa zadovoljstvom i nijednog delića sekunde ga ne osuđujem. E tako ti je bilo i s našim trenerima… Nije meni Obradović govorio: "Željko, molim te, hoćeš da odeš na skok?" Nego: "Željko, teraj se u tri m*******, vidi kolika si konjina, hoćeš da uradiš nešto?" Ja sve te batine ne bih menjao ni za šta na svetu - istakao je Rebrača.

Svakako ove reči legende srpske košarke i srpskog sporta mogu biti dobra zvezda vodilja prevashodno mladim sportistima, za koje se mora priznati da su prilično razmaženi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading