DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Gagi Milosavljević u Železniku!

Autor:

Sport

06.02.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Milosavljević doživljava novu mladost u Španiji!

DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Gagi Milosavljević u Železniku!

Foto: Starsport

Nakon teške povrede kolena 2019. nakon više od dve godine Milosavljević je ponovo pronašao sreću na terenu. Ovog puta u dresu Fuenlabrade, gde su ga dočekali kako to samo može da se poželi. 

- Trener mi je odmah dao šansu, pronašli smo zajednički jezik. To se odrazilo i na parketu. Uz to, stvarno mislim da je i ekipa kvalitetna, da možemo da se borimo sa svima u ligi čiji kvalitet je dobro poznat - rekao je Milosavljević.

U predgrađu Madrida, Gagiju društvo prave sprski internacionalci Jovan Novak i Dušan Ristić.

- Stvarno su mi pomogli da se osetim kao kod kuće. Jovana sam znao iz Mege i odmah smo se zgotivili. Družimo se u Španiji stalno i van parket. Imamo tu i Slovenca Žigu, pravi smo balkanski klan u predgrađu Madrida. Glavna šala nam je da živimo u Železniku Madrida - izjavio je Milosavljević.

Nije Milosavljević zadovoljan kako su se u Bursi ophodili prema njemu, ali ne zamera im previše.

- Jednostavno nismo pronašli zajednički jezik, ne znam šta su oni očekivali od mene? Nisu imali razumevanja, a ja nisam bio u stanju da uhvatim formu. Na kraju smo se razišli bez ružnih reči i to je to - rekao je Milosaljević.

Foto: Starsport

Dragan Milosavljević u dresu Partizana

Došao je Gagi u Partizan iz Radničkog 2010. godine, i za pet provedenih godina u crno-belom dresu osvojio osam trofeja.

- Kao i svaki navijač bio sam oduševljen kada sam video da se vratio Željko Obradović. U prvi mah nisam mogao da verujem, ali to je veličina Partizana i samog Obradovića. Gledam svaku utakmicu koju mogu, igraju dobru košarku, ali za svaki veliki projekat potrebno je vreme. Nemoguće da se izgraditi nešto za jednu sezonu. Želim im sve najbolje, navijam za njih svim srcem - zaključio je Milosavljević za "Mozzartsport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading