PA OVI AMERI SU PRAVI PREVARANTI - Miličić progovorio sa čime se sve susretao tokom NBA karijere!

Autor:

Sport

06.02.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da selidba u Ameriku nije odgovarala Darku Miličiću!

PA OVI AMERI SU PRAVI PREVARANTI - Miličić progovorio sa čime se sve susretao tokom NBA karijere!

Foto: Starsport

Izabran je Miličić kao drugi pik od strane Detroit Pistonsa na čuvenom draftu 2003. godine, ispred košarkaških legendi kao što su Karmelo Entoni, Kris Boš, Dvejn Vejd. To dovoljno govori o očekivanjima koje su u Detroitu imali od njega. 

Sticaj okolnosti ili karakter nespecifičan za američko pondeblje, ali Miličić za 11 sezona provedenih u NBA ligi nije uspeo da pokaže svoj pun potencijal.

Ali zato je Miličić van terena bio glavni organizator druženja.

- Uglavnom su dolazili kod mene, pustimo prvo našu, pa njihovu muziku, bio je i na repertoaru i Baja Mali Knindža, ali i krajiška muzika, Baja iz mene izvuče najbolje i najgore - rekao je svojevremeno Miličić.

- Kod sebe me je zvao Karlos Delfino, a jednom i Mehmet Okur kada mu je trebala pomoć oko selidbe. Ali uglavnom smo se družili kod mene i ja sam zvao ljude - izjavio je ranije Miličić.

Radije se seća Miličić vremena provedenog u Hemofarmu nego u NBA ligi, i prosto nije mogao da veruje kako su se njegovi saigrači ponašali tokom plaćanja računa.

- Svako je vodio svoju politiku, sedi nas 10, račun oko 10 dolara svakom, vadi svako svoj novac, a zarađuju po deset - petnaest miliona. Kažem, dajte, ja ću da platim ako treba. Svako gleda svoj telefon, vodi svoju politiku za sebe, nije bilo druženja kao u Hemofarmu, gde smo išli na kafu, piće, ručak zajedno, izlazili smo ponekad, bilo je lepo druženje - rekao je svojevremeno Miličić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading