ZASLUŽIO JE POVERENJE: Glasovima trenera po treći put će biti učesnik OL-STAR susreta!

Autor:

Sport

04.02.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast pripala je slovenačkom reprezentativcu. Po treći put uzastopno učestvovaće na Ol-star meču koji se ove sezone održava u Klivlendu.

ZASLUŽIO JE POVERENJE: Glasovima trenera po treći put će biti učesnik OL-STAR susreta!

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić nije izabran u startne postave konferencija, ali će se zahvaljujući glasovima glavnih NBA trenera krajem meseca naći u Ohaju. 

U aktuelnoj sezoni dvadesetdvogodišnji košarkaš Dalasa prosečno beleži 26 poena, 8.8 skokova i 8.9 asistencija što je bilo dovoljno da ga NBA treneri svrstaju među zvezde najjače košarkaške lige na svetu.

 

 

Dončić je jedan od 14 košarkaša, po sedmorica iz svake konferencije, koje će 10. februara na Ol-star draftu birati kapiteni timova Lebron Džejms (Zapad) i Kevin Durent (Istok).

Tu su još Devin Buker (Finiks), Rudi Gober (Juta), Drejmond Grin (Golden Stejt), Donovan Mičel (Juta), Kris Pol (Finiks), Karl Entoni Tauns (Minesota), Džimi Batler (Majami), Darijus Garland (Klivlend), Džejms Harden (Bruklin), Zek Levin (Čikago), Kris Midlton (Milvoki), Džejson Tejtum (Boston) i Fred Vanvlit (Toronto).

U startnoj postavi Zapadne konferencije pored Džejmsa iz Los Anđeles Lejkersa još su Nikola Jokić (Denver), Endrju Vigins (Golden Stejt), Stef Kari (Golden Stejt) i Dža Morant (Memfis).

U timu Istoka su Durent (Bruklin), Janis Adetokumbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija), Demar Derozan (Čikago) i Trej Jang (Atlanta).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading