NBA: Bogdanović srušio najbolju ekipu lige, borba za plej-of se nastavlja! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.02.2022

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider NBA lige, ekipa Finiksa, stigla je u Džordžiju sa jednocifrenim brojem poraza u 50 odigranih mečeva, ali su nakon duela sa ekipom srpskog reprezentativca morali da pruže ruku protivniku.

NBA: Bogdanović srušio najbolju ekipu lige, borba za plej-of se nastavlja! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tim iz Arizone je nakon serije od 11 uzastopnih trijumfa, poražen od Atlante u susretu koji je obeležio Tre Jang rezultatom 124:115. Bek Jastrebova ubacio je čak 43 poena, od čega 18 samo u trećoj četvrtini, uz fantastičan procenat šuta od 64% (16/25), a zabeležio je i pet asistencija.

Tokom celog susreta domaća ekipa je bila u prednosti. Imala je Atlanta i deset poena prednosti, ali se ona pre kraj druge deonice meča spustila na svega tri poena. Gosti su u trećoj četvrtini prišli i na samo pola koša zaostatka, ali je pomenuti Jang odličnom partijom u tom delu meča odbio nalet rivala. U poslednjoj četvrtini nije bilo veće neizvesnosti.

 

 

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović ostvario je skor od 11 poena, šest asistencija, dva skoka i jednu ukradenu loptu, a u pobedničkoj ekipi istakli su se i Kevin Erter i Džon Kolins sa po 19 poena, Deandre Hanter je ubacio 13, Danilo Galinari 12.

U poraženoj ekipi istakli su se Devin Buker sa 32 poena, Mikal Bridžis je ubacio 24, Kris Pol 18 uz 12 asistencija. Takođe treba napomenuti da je ekipa Finiksa u ovom susretu nastupila bez Šarića, Pejna, Kaminskog, Nadera i Šejmeta

 

 

Hoksima je ovo bila 25 pobeda u 51. odigranom susretu i trenutno zauzimaju 10. poziciju na tabeli Istočne konferencije i sledi im velika borba za plasman u plej-of sa ekipama Vašingtona i Nju Jork Niksa, a „Jastrabove“ već sutra očekuje veoma važan duel sa ekipom Toronta na gostujućem parketu.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati:

Detroit – Minesota 117:128

San Antonio – Majami 95:112

Toronto – Čikago 127:120

Golden Stejt - Sakramento 126:114

L.A. Klipers - L.A. Lejkers 111:110

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading