NBA: Sjano veče Bogdanovića nedovoljno za nastavak serije Atlante!

Autor:

Sport

01.02.2022

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaški reprezentativac pružio je odličnu partiju, ali to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da stigne do novog trijumfa.

NBA: Sjano veče Bogdanovića nedovoljno za nastavak serije Atlante!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Nakon punih sedam mečeva bez poraza, ekipa Atlante doživela je neuspeh u duelu protiv Toronta,  a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, pružio je zapaženu partiju i u finišu meča mogao je u da izraste u junaka "Jastrebova".

 

 

Njegova ekipa poražena je rezultatom 106:100, a srpski košarkaš je zabeležio 18 poena, pet skokova i četiri asistencije.

 

 

Poslednju deonicu susreta Bogdanović je otvorio trojkom. Potom je dvojkom sredinom deonice pokrenuo seriju kojom je Atlanta prišla na četiri poena zaostatka, a onda se u poslednja dva minuta situacija u potpunosti zakuvala. 

Sa dve vezane trojke istopio je prednost gostiju i doveo Hokse na pola koša minusa, ali nije bilo dovoljno... Anunobi je preciznim šutem na 20 sekundi do kraja doneo dva poseda prednosti Reptorsima, ali drami tu nije bio kraj.

Bogdanović je ponovo pokušao za tri poena, ali bezuspešno. Usledio je prekršaj  Ertera nad Sijakamom, koji nije bio precizan sa linije slobodnh bacanja. Odgovornost u narednom napadu preuzeo je Kolins, ali je i on bio neprecizan u šutu za tri poena. Galinari je potom poslao Sijakama na liniju penala, ali je Kamerunac ovoga puta bio precizan u oba navrata.

 

 

U ekipi Atlante, od Bogdanovića je efikasniji bio samo Kevin Erter sa 26 poena, dok je dvocifren bio još samo Denadre Hanter sa 17. Kod pobednika istakao se Geri Trent Džunior sa 31 postignutim poenom, dok je Sijakam dodao 25. Fred Vanvlit je upisao dabl-dabl (16 poena i 11 asistencija), dok je Anunobi brojao do 15.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati:

Klivlend - Nju Orleans 93:90

Indijana - LA Klipers 122:116

Filadelfija - Memfis 122:119

Nju Jork - Sakramento 116:96

Boston - Majami 122:92

Oklahoma - Portland 98:81

Hjuston - Golden Stejt 108:122

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading