NBA OTVARA ISTRAGU: Nedozvoljeni prelazak mora biti sprečen!

Autor:

Sport

29.01.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolje svetsko košarkaško takmičenje, NBA, nalazi se pred velikim skandalom.

NBA OTVARA ISTRAGU: Nedozvoljeni prelazak mora biti sprečen!

Foto: Tanjug/AP

Odavno se na američkom tlu šuška o nezadovoljstvu Džejmsa Hardena u ekipi Bruklin Netsa. Pokušalo se sa demantovanjem ove vesti, ali kako se saznaje već tokom narednog leta Harden želi da promeni sredinu. Međutim, prema informacijama koje su dostupne njegova želja da pređe u redove Filadelfije može dovesti do velikih problema.

Seventisiksersi su spremni da uđu u pregovore sa Netsima za potencijalni trejd sada, što je momentalno odbijeno. U Fili svoju šansu traže na leto, kada Harden ima mogućnost izlaska iz poslednje godine ugovora u kojoj mu sledi 47.366.760 dolara, što bi mu dalo mogućnost da potpiše gde god želi. Međutim, cela priča otišla je toliko daleko da se govori o mogućim nedozvoljenim radnjama vodećih ljudi File, tačnije GM Derilom Morijem i suvlasnikom kluba Majklom Rabinom.

Bruklin je odbio da sa Filadelfijom uopšte pregovara o Hardenovom trejdu, a franšizi iz Pensilvanije dodatni problem pravi to što nije dobila nijednu konkretnu ponudu za Simonsa. Letos je bilo interesovanja klubova iz marketinški manje isplativih sredina, što Simons nije želeo uopšte da razmatra jer se nadao ponudama iz velikih klubova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading