NBA ROLERKOSTER: Klipersi slavili u prestonici, od minus 35 do trijumfa!

Autor:

Sport

26.01.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan susret viđen je u noći između utorka i srede u najjačoj košakraškoj ligi na svetu. Ekipa LA Klipersa slavila je na gostovanju u Vašingtonu nakon velikog preokreta.

NBA ROLERKOSTER: Klipersi slavili u prestonici, od minus 35 do trijumfa!

Foto: Tanjug/AP

Domaća ekipa je u finišu druge deonice igre imala neverovatnih 35 poena prednosti (66:31), ali im to nije bilo dovoljno da ostvare i konačni trijumf. Junak ovog susreta Luk Kenard je na dve sekunde pre kraja meča postigao poene za trijumf i veliko slavlje Klipersa.koji sada nakon 49 odigranih mečeva imaju skor od 24 pobed i 25 poraza i nalaze se u zoni koja vodi u plej-of.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vašington - LA Klipers

 

Amir Kofi je bio najefikasniji sa 29 poena, a Kenard je dodao 25 uz 8 skokova i 6 asistencija, a u domaćoj ekipi istakli su se Bredli Bil sa 23 poena, 9 skokova i 6 asistencija i Kajl Kuzma sa 19 poena i 12 skokova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Klipersa nakon trijumfa u prestonici

 

 

Istovremeno, druga ekipa sa obala Tihog okeana, ekipa LA Lejkersa takođe je bila uspešna na gostovanju pobedivši Bruklin rezultatom 106:96, prevashodno zahvaljujući raspoloženom Lebronu Džejmsu.

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading