ANA BEKUTA ZARAĐUJE MILIONE! Pevačici se za TRI GODINE u kasu slila VRTOGLAVA SUMA NOVCA!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

29.01.2022

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je pre deset godina osnovala preduzeće da bi izdavala svoje DVD. Iako je tokom korone zarada manja, priliv novca joj je redovan, pa joj i nije nužda da nastupa

ANA BEKUTA ZARAĐUJE MILIONE! Pevačici se za TRI GODINE u kasu slila VRTOGLAVA SUMA NOVCA!

Foto: Promo foto

Folkerka Ana Bekuta još 2012. pohvalila se da je osnovala firmu "Brojanica" d. o. o., čiji je i direktor. Preduzeće joj je i dalje aktivno, a sudeći po sumama koje su dostupne u Agenciji za privredne registre, posluje sasvim dobro već čitavu deceniju. Prema finansijskom izveštaju iz APR, Bekutino preduzeće je 2018. inkasiralo 2,3 miliona, 2019. 1,7 miliona, dok je očigledno da je za vreme korone zarada opala, pa je za 2020. zaradila znatno manje - 350.000 dinara. Kako se navodi, njeno preduzeće broji jednog zaposlenog, a u skladu s padom finansija, smanjivala mu se i plata. Tako je 2018. iznosila 162.500, 2019. godine 71.833, a 2020. godine 45.583 dinara.

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Zarada Anine firme

2,3 miliona dinara zaradila u 2018.

1,7 miliona dinara slilo se u kasu 2019.

350.000 dinara uvećala budžet 2020.

- Ana je firmu nazvala "Brojanica" d. o. o., po njenom velikom hitu, i osnovala ju je u promotivne svrhe, nije slutila da će toliko zarađivati i da će joj se preko nje u džep slivati milioni dinara. Preko firme prodaje DVD izdanja svojih koncerata i nastupa, a, sudeći po profitu, ideja joj je bila odlična. Već 10 godina ima dobar priliv novca, kad se tome pridodaju i nastupi, svota je pozamašna i više nego dovoljna za život. Važno je da se napomene da Bekuta preko preduzeća objavljuje samo svoja izdanja, nastupe i koncerte, a ne kolega - kaže za Srpski telegraf i portal Republika.rs izvor blizak pevačici.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Popović šokirao: Bekuti je "Grand" održao karijeru!

Saša Popović šokirao je mnoge izjavom da je upravo Ani Bekuti, Snežani Đurišić i Viki Miljković, koje su davale kredibilitet "Grandu", ova produkcija održala karijere. S druge strane, Bekuta je jedna od mnogih koja je pokazala da joj "Grand" nije potreban i da od svoje produkcije može da zaradi milione.

- Kad bih počeo da nabrajam koliko ih ima i šta su sve ta deca napravila... U pitanju su i pevači koji su bili popularni osamdesetih i devedesetih godina, čije smo karijere reafirmisali. Ako ćemo iskreno, mi smo održali karijeru i Ani Bekuti, Snežani Ðurišić, Viki Miljković, Mariji Šerifović... Pa "Grand" je stvorio i Sašu Matića, Dejana Matića, Stoju Novaković, Janu Todorović, podigli smo Indiru Radić i ostale. Imamo preko 200 ugovora, a od toga je bar 50 takmičara postalo poznato - tvrdio je Popović iako je zapravo većina pobrojanih velikih imena godinama služila kao stub njegovoj muzičkoj produkciji.

I sama folkerka se po osnivanju firme, te 2012. pohvalila prvim DVD izdanjem na kojem je zapis s koncerta koji je ona prethodno održala u Novom Sadu.

- Ovo je 001 izdanje moje firme - rekla je Ana tada, pokazujući disk u emisiji.

Republika

Foto: instagram.com

 

 

Osmehom pokazala zube bolu

Iako joj nije nužda da nastupa, Ana Bekuta je počela da peva i pre nego što je isteklo 40 dana od smrti emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, koji je preminuo 27. novembra. Naime, ona nije htela da razočara publiku, pa je već početkom decembra objavila da neće otkazati novogodišnje nastupe, za razliku od nekoliko ranije otkazanih zbog Mrkine smrti. Da se i dalje bori s bolom i prazninom koji su ostali iza preminulog političara, govore i Anine objave na Instagramu uprkos tome što se pevačica trudi da od života i njegovih ustaljenih tokova ne preza. Borbenost je pokazala i fotografijom na kojoj je nasmejana i elegantna, ali je imala i poruku koja govori u prilog njenom bolu i tugi.

- Osmeh je uvek malo pokazati i zube - napisala je uz objavu na društvenoj mreži, a potom je i u okviru heštega dodala "Sve sam stekla sama", što jasno upućuje na ponos koji oseća zbog svega što je u životu postigla i izdržala.

Nakon toga je objasnila da zapravo nije pokrenula novu produkcijsku kuću, te da "Grandu", za koji godinama izdaje, neće biti konkurencija.

- Firmu sam osnovala jer sam želela da kroz nju na pravi, ozbiljan i legalan način poslujem u svetu šou-biznisa. DVD koji je objavljen služi u svrhe promocije, njega sam i predstavila i poklanjala publici na izuzetno uspešnoj turneji po gradovima Srbije. Nemam nameru da objavljujem druga izdanja, već samo svoja i to u posebnim prilikama - rekla je Bekuta tada.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading