HOROR! Amerikanac doživeo UŽASNU povredu i NAPUSTIO Partizan!

Autor:

Sport

29.01.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Trej Dreksel, momak koji je bio u Partizanu, otkrio je kako je napustio redove crno-belih i preselio se u Poljsku,

HOROR! Amerikanac doživeo UŽASNU povredu i NAPUSTIO Partizan!

Foto: Starsport

Bek koji je pružao brutalne partije u dresu zemunske Mladosti nije imao sreće prilikom prelaska u Partizan, a za tim još uvek žali, pre svega zbog strasti koju ispoljavaju "Grobari".

Bila je to svakako loša sreća i sigurno jedna od najgorih stvari koja mi se desila do sada u karijeri, zato što sam toliko toga radio u Mladosti i ulagao sve napore. Partizan me je prepoznao i potpisao ugovor, čekali su do kraja sezone da me priključe ekipi i kada sam konačno dobio šansu, na prvom meču nisam bio toliko dobar, ali na drugom susretu kada sam se povredio, sjajno sam krenuo – pogodio sam trojku, imao par skokova i asistencija - počeo je Dreksel za "Telegraf", a zatim je dodao:

Osećao sam se da ću pokazati sav trud i rad. Zato je to bilo teško, jer je to bio taj momenat. A uradio sam ono što bi uradio tipični Trej, pogurao sam se za loptu za koju možda nije bilo potrebe... Ono što je bilo teže jeste zapravo bio oporavak, jer sam imao komplikacija sa hirurškom intervencijom, morali su da stave dodatne vezove i lekovi za bolove nisu adekvatno reagovali. Bilo je to teško leto, rečeno mi je da neće toliko boleti, a na kraju sam jedva pomerao ruku. 

Američki košarkaš je opisao tadašnji odnos sa "Grobarima" i razmere podrške koju su mu pružili.

Mislim da je “najgora“ stvar kod navijača Partizana ta što toliko vole svoj klub. Bilo je neverovatno, toliko ljudi je proveravalo da li sam dobro. Nestvarno... Osećate da ste deo nečeg većeg od sebe kada ste u Partizanu. Svi su mi pružali toliko ljubavi i želeli mi da se brzo oporavim. Isto tako vam to stavlja pritisak, koji ja nisam osećao, jer sam shvatao to kao odgovornost da učinim te ljude (navijače, prim. aut) srećnim. Hteo sam da dam sve od sebe da igram dobro, ne za sebe, nego za grad i navijače. I dalje dobijam poruke od ljudi, stvarno hvala im za to - zaključio je Dreksel.

Podsetimo da sjajni šuter ima 25 godina, a trenutno igra za poljski Stal iz Ostrova Velikopoljskog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading