KRAJ SAGE! AS REALA POJAČAVA PARTIZAN? Savić stavio TAČKU!

Autor:

Sport

24.01.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Zoran Savić oglasio se o potencijalnom dolasku krilnog centra Reala Tristana Vukčevića u Beograd.

KRAJ SAGE! AS REALA POJAČAVA PARTIZAN? Savić stavio TAČKU!

Foto: Starsport

Šef sportskog sektora crno-belih je potvrdio da je Partizanu zanimljiv svaki domaći talentovani košarkaš, ali da je ceo posao, za sada, u domenu glasina.

- Trenutno je to samo glasina. Nismo ništa pričali. Kada bude nešto, biće i objavljeno. Naravno da nam je svaki mladi srpski igrač koji se pojavi zanimljiv. Ali od ovoga nema ništa - poručio je Savić za "Žurnal".

Podsetimo, Tristan Vukčević je sin proslavljenog košarkaša Dušana Vukčevića, koji je nosio dres Zvezde, Real Madrida i Olimpijakosa. Perspektivni 18-godišnjak je ove sezone igrao devet puta u Evroligi u opremi "Kraljevskog kluba", na parketu je prosečno provodio oko šest i po minuta, uz dva poena po utakmici. Da li će svoj košarkaški razvoj nastaviti pod dirigentskom palicom Željka Obradovića, ostaje da se vidi, ali po rečima Savića, od toga za sada nema ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading