IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Trojka u stilu slavnog oca! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.01.2022

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška legenda Predrag Danilović, u svoje vreme "zatrpavala" je koš protivnika "dalekometnom paljbom". Znao je proslavljeni košarklaš da svojim poenima donosi pobede kako Partizanu, tako nacionalnoj selekciji, ali i svim klubovima u kojima je nastupao.

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Trojka u stilu slavnog oca! (VIDEO)

Foto: Starsport

Predrag Danilović

Ovoga puta u centru pažnje je njegov četrnaestogodišnji sin Vuk koji nastupa za kadetsku selekciju Partizana iako je dve godine mlađi od svojih saigrača, ali i protivnika.

Pre par meseci Danilović junior odigrao je poenterski savršenu utakmicu protiv večitog rivala, a sada se na društvenim mrežama osvanuo njegov novi podvig. Reč je o trojki sa skoro devet metara i to baš u trenucima kada njegova ekipa gubi rezultatom 72:71.

 

 

Danilović je uspeo da izađe iz bloka i da iz velike daljine pogodi za 74:72 protiv Surčina. Interesantno je da šut nije bio izbačaj sa grudi da bi se dobacilo do obruča, već pravi skok šut kao da je u pitanju iskusni profesionalac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading