JOKIĆ SE RAZGOROPADIO: Srbin uzalud UNIŠTIO Gobera, Bjelica ne može BEZ Karija! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.01.2022

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera poraženi su od Jute rezultatom 125:102, dok je Minesota deklasirala Golden Stejt sa 119:99 u noći između nedelje i ponedeljka, u okviru regularne NBA sezone.

JOKIĆ SE RAZGOROPADIO: Srbin uzalud UNIŠTIO Gobera, Bjelica ne može BEZ Karija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Centar Nagetsa Nikola Jokić zabeležio je još jedan tripl-dabl učinak, odigravši maestralno protiv Francuza Rudija Gobera. Džoker je meč zabršio sa 25 poena, 15 skokova i 14 asistencija, a iz igre je šutirao solidnih 10/18. Ipak, ni to nije pomoglo Denveru da izbegne poraz, koji je bio neminovan nakon katastrofalne poslednje četvrtine, koja je pripala Juti sa ubedljivih 34:14!

U domaćem sastavu, pored Srbina, istakao se i Gordon sa 20 poena, a pobednički tim predvodili su Mičel sa 31, odnosno Bogdanović sa 21 košem.

Golden Stejt nije uspeo da slavi bez prve zvezde tima Stefa Karija, a na terenu ponovo nije bilo ni Grina. Tauns je bio pravi lider Minesote sa 25 poena i 11 skokova, dok je na drugoj strani Pul ubacio 20. Krilni centar Nemanja Bjelica duel je završio sa šest poena, uz skromnih 1/6 iz igre, bez pogođene trojke iz tri pokušaja.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading