KONAČNO DOBRE VESTI: Igrači se oporavljaju, Zvezda uskoro PONOVO na parketu!

Autor:

Sport

13.01.2022

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija koronavirusa nakon novogodišnjih praznika pokosila je redove srpskog i regionalnog šampiona.

KONAČNO DOBRE VESTI: Igrači se oporavljaju, Zvezda uskoro PONOVO na parketu!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda svoj poslednji meče odigrala je 2. januara na gostovanju u Splitu i od tada zbog problema sa virusom COVID-19 odložena su dva meča u okviru regionalnog takmičenja, a kada je elitno košarkaško evropsko takmičenje u pitanju crveno-beli nisu odigrali susrete u Beogradu protiv Fenerbahčea i madridskog Reala, a odloženo je i gostovanje u Kaunasu.

Međutim, očigledno je da konačno i na Mali Kalemegdan stižu bolje informacije.

Kako se saznaje, većina igrača se uspešno oporavlja i polako ulazi u trenažni proces, a prema planovima Crvena zvezda bi mogla prvi put na teren da izađe 21. januara kada je planiran evroligaški susret protiv francuskog ASVEL-a.

Treba samo podsetiti da su probleme sa koronavirusom imali ili imaju trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Dejan Davidovac, Maik Cirbes i Nikola Kalinić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading