SONJA OTVORILA SRCE: Iskreno o uspesima srpske košarke u godini koja je iza nas!

Autor:

Sport

04.01.2022

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica Srbije Sonja Vasić izjavila je da joj je 2021. bila turbulentna i poučna godina, ali da će joj ostati u lepom sećanju.

SONJA OTVORILA SRCE: Iskreno o uspesima srpske košarke u godini koja je iza nas!

Foto: Tanjug/AP

Aktuelna sportska direktorka Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) u razgovoru za Tanjug govorila je o poslednjem igračkom letu, izazovima sa kojima se susrela pred Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre, novoj funkciji, ali i o očekivanjima od ženske reprezentacije u budućnosti.

Vasićka je u minuloj godini završila igračku karijeru dugu 17 godina osvajanjem zlata na Evropskom prvenstvu u Španiji, kao član idealne petorke i najkorisnija igračica (MVP) turnira.


- Sigruno je jedno od najlepših prvenstva, bilo je zaista specifično jer smo mi zbog situacije sa koronom bile osuđene jedna na drugu, nikada više vremena nismo provodile zajedno. Došle smo do rezultata iz tolike usmerenosti ekipe i zaista je činjenica da imamo to nešto u timu, da to nije puka slučajnost. Mislim da sam na to najviše ponosna što se naše ekipe tiče, što smo s godinama stasale i sazrele u tom smeru da možda igrački i košarkaški taj nas uspeh nije bio očekivan i opravdan, ali smo to nadoknadile drugim stvarima. Izvukle smo najbolje iz nas i mislim da smo zbog toga ponosnije više nego ikad- rekla je Sonja Vasić Tanjugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading