MATEJ PERIŠ NAJVEROVATNIJE UPAO U REKU I TO KOD BRANKOVOG MOSTA!? Obrt u istrazi!

Autor:

Hronika

04.01.2022

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje sumnje petog dana potrage su da je Matej u reku pao kod Brankovog mosta.

MATEJ PERIŠ NAJVEROVATNIJE UPAO U REKU I TO KOD BRANKOVOG MOSTA!? Obrt u istrazi!

Foto: MUP RH, Privatna arhiva

Još nema vesti o nestalom Mateju Perišu

Pošto su ispitani, Matejevi prijatelji koji su s policijom podelili informacije o nestanku i poslednjim trenucima provedenim s nestalim prijateljem, petog dana potrage u dogovoru s istražiteljima, napustili su Beograd.

Zaputili su se u Zagreb, gde su razdužili kombi koji su iznajmili i dalje se odvezli sa dva vozila prema Splitu.

Poslednje sumnje petog dana potrage su da je Matej Periš u reku pao kod Brankovog mosta. Stoga ronioci neumorno češljaju korita obe reke koje su na tom delu zbog blizine ušća prepune mulja i granja.

Takođe, rekama kruže i brodovi i čamci uzduž i popreko ne bi li iko uočio ikakav detalj. Visina vodostaja menja se iz sata u sat, temperature su niske i voda hladna. Samim time, sve je manje nade da je Matej živ.

Hrvatski novinari stupili su u kontakt s prijateljem nestalog Mateja Periša iz Splita. Radili su celo leto zajedno na moru kao skiperi.

Čovek je slomljen, nije želeo da mu se otkriva identitet. Rekao je kako se moli Bogu da će na kraju s njegovim prijateljem biti sve u redu. Kaže da ne zna ekipu s kojom je Matej otišao u Beograd.

- Znam samo da smo mi, ekipa s posla, kojim slučajem bili s njim, sve se to ne bi tako odigralo - rekao nam je muškarac kojem je neshvatljivo što su toliko dugo čekali s prijavom njegovog nestanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading