JOKIĆ NEĆE IGRATI ZA REPREZENTACIJU? Srbija u NEVERICI, Pešić na POTEZU!

Autor:

Sport

03.01.2022

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji košarke u našoj zemlji sa nestrpljenjem iščekuju odgovor na pitanje da li će najbolji NBA igrač Nikola Jokić zaigrati za reprezentaciju Srbije. Svoje viđenje "slučaja Jokić" dao je trofejni stručnjak Duško Vujošević, koji smatra da je na Svetislavu Pešiću težak zadatak da prvilo "Džokera" da ponovo obuče dres "Orlova".

JOKIĆ NEĆE IGRATI ZA REPREZENTACIJU? Srbija u NEVERICI, Pešić na POTEZU!

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Dule je najpre analizirao razvojni put Nikole Jokića, koga tadašnji selektor Aleksandar Đorđević nije zvao u reprezentaciju dok je igrao za Megu.

Bogdan Bogdanović ima želju da igra za reprezentaciju, a koliko znam, Jokić je dobar čovek, dobrica, ali malo se autistično ponaša kada je državni tim u pitanju. Nikola je uspeh napravio van reprezentacije. Kada je bio u Megi niko ga nije zvao, selektor je bio Đorđević, i on nema tu vrstu obaveze - rekao je Vujošević u emisiji "Spotlight", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

"Izvršiti fini pritisak na Jokića" - Vujošević o centru Denvera

Ne bi ga trebalo previše napadati i sve odnose sa njim prekinuti. Trebalo bi da se izvrši fini pritisak. Jokić mora da shvati da ima obavezu prema zemlji u kojoj je rođen. Mislim da nije dovoljan samo Pešić, potreban je složeniji sistem. U svakom slučaju, Pešić je dobro rešenje u ovoj situaciji - jasan je Duško Vujošević.

Podsetimo, Jokić je prošlog leta odlučio da ne nastupi za reprezentaciju Srbije, koja nije uspela da obezbedi plasman na Olimpijske igre, pošto je u finalu kvalifikacionog turnira u Beogradu poražena od selekcije Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Драган Кичић

04.01.2022 18:39

Sta ga molite ne mora ni igrati..nisu svi ni u rat isli kad je trebalo Srbiju braniti..neka on igra svoju NBA igrace patriote za Srbiju ko i uvek..