POKUŠEVSKI SE "POŠIBAO" SA DONČIĆEM: Alekseju se SMEJALA čitava Amerika, Srbin im ekspresno ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.01.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između nedelje i ponedeljka nastavljena je regularna NBA sezona, a košarkaši Dalasa nadigrali su Oklahomu rezultatom 95:86.

POKUŠEVSKI SE "POŠIBAO" SA DONČIĆEM: Alekseju se SMEJALA čitava Amerika, Srbin im ekspresno ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski i Luka Dončić

U dresu Tandera istakao se srpski internacionalac Aleksej Pokuševski koji je susret okončao sa devet poena i pet skokova za 29 minuta, koliko je provao na parketu.

Srbin je dospeo u centar pažnje već u prvom kvartalu kada se "obrukao" pokušavši atraktivno da zakuca, iza leđa, ali mu je lopta ispala. Ipak, sve je popravio već u narednom napadu, nakon 15-ak sekundi, kada je presekao loptu i jednom rukom poentirao u kontri.

 

 

U pobedničkom sastavu Meveriksa, Dončić je pokazao da se polako vraća u ritam, pošto je bio na ivici tripl-dabla sa 14 koševa, deset uhvaćenih lopti i devet proigravanja.

Ipak, duel je obeležio as Oklahome Gidi koji je zabeležio 17 poena, 13 skokova i 14 asistencija, postavši tako najmlađi igrač u istoriji NBA sa tripl-dabl učinkom, pošto je bio mlađi i od Luke Dončića.

Od ostalih mečeva, izdvajamo trijumf Bostona nad Orlandom posle produžetka (116:111), na krilima spektakularnog Džejlena Brauna koji je uspeo da ubaci čak 50 poena, uz 11 skokova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading