BRAĆA SE PONAPIJALA PA JEDAN NA SMRT IZBO DRUGOG! Nesrećna majka u trenu ostala bez svega! POSVAĐALI SE OKO PSA!

Autor:

Svet

03.01.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je optužen za ubistvo sopstvenog brata posle svađe u pijanom stanju u njihovoj porodičnoj kući biće osuđen za ubistvo sledeće nedelje.

BRAĆA SE PONAPIJALA PA JEDAN NA SMRT IZBO DRUGOG! Nesrećna majka u trenu ostala bez svega! POSVAĐALI SE OKO PSA!

Foto: Tanjug/AP

Vilijam Кembel (26) izbo je svog mlađeg brata Samjuela na smrt nakon neslaganja oko porodičnog psa.

Zario je kuhinjski nož u 24-godišnjaka dok je njihova majka pokušavala da ih razdvoji u njenoj bašti u Sanderlendu, Velika Britanija.

Кembel je optužen za ubistvo nakon jednonedeljnog suđenja u Njukaslskom krunskom sudu, a presuda bi trebalo da bude izrečena u sredu.

On je negirao optužbe, rekavši da se Samjuel "nabio na sečivo". Ali porotnici su odbacili tužbu i proglasili starijeg brata krivim prošle nedelje.

Sud je čuo da su braća zajedno pili piće u bašti oko ponoći nakon što se stariji brat vratio iz noćnog izlaska. To se pretvorilo u raspravu o tome kako se Samjuel ponekad ponašao prema porodičnom psu, Marliju.

Dok je njihova majka pokušavala da interveniše, Кembel je zgrabio nož iz kuhinje, vratio se u baštu i napao Semjuela. Uprkos tome što su bolničari brzo stigli u kuću u gradskoj oblasti Silksvort, on je preminuo.

Кada je Кembelu kasnije u policijskom intervjuu rečeno da je optužen za ubistvo, rekao je:

- Ubistvo? Da li je mrtav? Ubij me sada – samo me ubij sada.

- Govoreći nakon presude o krivici, glavni inspektor je rekao:

- Ovo je užasno tužan slučaj koji je doveo do raspada porodice u najrazornijim okolnostima. Vilijam je doneo odluku da uzme nož nakon svađe sa bratom, i time je zauvek uništio više od jednog života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading