IZNENAĐENJE U PIONIRU: Evo šta je Paskval PORUČIO Zvezdi posle DRAMATIČNE pobede!

Autor:

Sport

30.12.2021

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Zenita "iščupali" su nove evroligaške bodove u grotlu Pionira, a trener ruskog tima Ćavi Paskval dobrano je nahvalio Crvenu zvezdu posle meča 18. kola elitnog takmičenja.

IZNENAĐENJE U PIONIRU: Evo šta je Paskval PORUČIO Zvezdi posle DRAMATIČNE pobede!

Foto: Starsport

Trener Zenita Ćavi Paskval

Španski stručnjak je, na iznenađenje mnogih, dobar deo svog izlaganja posvetio crveno-belima, a tom prilikom je poručio da četa stratega Dejana Radonjića uz podršku "Delija" može daleko da dogura.

Bila je sjajna utakmica za sve navijače, oba tima su mogla da pobede, česstitam Zvezdi, borba za loptu, odbrana za odbranu, fantastična atmosfera, igrati ovde je nešto neverovatno, sa ovim navijačima možete sve da pobedite - istakao je Paskval, a reči hvale za klub sa Malog Kalemegdana imao je i krilni košarkaš ruskog predstavnika Matijuš Ponitka.

Fantastična utakmica, svaka čast navijačima, nama ovo nedostaje u svim dvoranama u Evroligi, nadam se da bismo mogli da osetimo više ovakvih utakmica i atmosfera. Zvezda je igrala sjajno, borili su se jako, srećni smo što smo pobedili, nadam se da su naše porodice bile ispred TV ekrana, sutra je Nova godina, nadam se da ćemo i u novoj godini igrati dobro i biti u dobrom raspoloženju - kazao je Ponitka.

Republika

Foto: Starsport

Ponitka i Paskval "skinuli kapu" Zvezdi

Podsetimo, Zenit je u Beogradu zabeležio 12. pobedu u Evroligi, dok Zvezda sada ima učinak od sedam trijumfa i 11 poraza. U narednoj, 18. rundi, crveno-beli će sledećeg četvrtka ugostiti Fenerbahče, koga sa klupe predvodi bivši selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading