KAKO ĆE GA DOČEKATI DELIJE? Bili Beron se u četvrtak VRAĆA u Beograd!

Autor:

Sport

29.12.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Završavamo godinu jednom teškom utakmicom. Igramo protiv tima koji mi se veoma dopada - taktički, napadački, odbrambeno, igraju izuzetno dobro", rekao je trener Zenita Ćavi Paskval uoči utakmice protiv Crvene zvezde u Evroligi.

KAKO ĆE GA DOČEKATI DELIJE? Bili Beron se u četvrtak VRAĆA u Beograd!

Foto: Starsport

- Već smo poraženi od Zvezde ove sezone (58:69). Moramo da odigramo mnogo bolje nego na prvom meču u Rusiji i da koristimo šanse koje će nam se sigurno ukazati ako budemo igrali dobro. Zvezda je jedna od ekipa koja je u najboljoj formi u ovom trenutku. Imaju i veliku podršku publike. Zaista nas očekuje veliki izazov - zaključio je trener Zenita.

Republika

Foto: youtube.com/ Eurohoops TV

Nahvalio Zvezdu - Ćavi Paskval

Zanimljivo je da će ovaj meč biti povratak Bilija Berona, ljubimca "Delija" u Beograd, a sa njim će doputovati i Džordan Lojd, najbolji igrač crveno-belih iz prošle sezone.

Utakmica Crvena zvezda - Zenit na programu je u četvrtak od 19 časova.


Uoči ovog meča Zenit je četvrti u Evroligi sa 11 pobeda i šest poraza, dok Zvezda ima skor od sedam trijumfa i 10 neuspeha.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading