LESOR POSLAO PORUKU DELIJAMA: Ne PLAŠIM vas se, možete samo da zviždite!

Autor:

Sport

21.12.2021

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matijas Lesor je novi košarkaš Partizana, a ova vest se sigurno nije dopala navijačima Crvene zvezde. Bivši igrač crveno-belih je navodno bio blizu povratka na Mali Kalemegdan, ali se ipak obreo u redovima večitog rivala. Francuz je otkrio kako je prelomio i doneo odluku da se vrati u Beograd, ali i kako je primio dosta poruka iz Srbije koje nisu bile najprijatnijeg sadržaja.

LESOR POSLAO PORUKU DELIJAMA: Ne PLAŠIM vas se, možete samo da zviždite!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Lesor je u intervjuuu za francuski sajt Bebasket.fr. otkrio ko je bio ključna figura za njegov dolazak u Partizan.

- Iskreno, Željko je jedan od najvećih razloga što sam potpisao za Partizan. Znam da će to biti dobro za moju karijeru i da je razvio veliki broj igrača. Ima veliko iskustvo, tako da će mi to značiti. To je svakako jedan od faktora koji su doprineli da dođem u Partizan - rekao je Lesor.

Nije još stigao da razgovara sa Obradovićem, ali mu je jasno kakva ga uloga čeka.

- Nisam još razgovarao sa trenerom, ali sam bio prisutan na meču protiv Levaloa i razgovarao sam sa članovima kluba. Razgovarao je sa mojim agentom i čuo sam šta traži, znam šta je govorio ranije o meni. Vidim tim i ulogu koju ću imati. Mislim da mogu mnogo toga da mu pružim.

Obradović je rekao kako ga želi u timu...

Republika

Foto: Starsport

Lesor u dresu Crvene zvezde

Da me želi u timu. Zadovoljan je sa onim što sam radio u Makabiju. Ne plašim se da igram kod njega u timu, sve će zavisiti od mene. Ako uradim nešto glupo ima da galami na mene i to je deo svega. Zato i jeste osvojio Evroligu devet puta. Očigledno njegova tehnika daje rezultate. Po mom mišljenju liči na Zvezdana Mitrovića i da ću moći sa njim da imam otvoren razgovor - rekao je novi Partizanov centar.

Šta misli o Partizanovom timu?

- Jako su dobri. Video sam kako igraju, kako brane. Menjali su odbranu tri puta. Jak su tim, imaju 6-1 u Evrokupu. Zato i jesu među favoritima.

Imaće Lesor i veliku konkurenciju u reketu.

- Tu su Ledej i Smailagić, kao i Balša Koprivica. Oni su dobri, ali ja mogu da donesem nešto drugačije. Nemaju igrača mog stila, mogu da doprinesem i donesem nešto novo.

Igrao je Lesor i za Crvenu zvezdu pa mu igranje u Srbiji neće biti novost.

Sa Zvezdom je bilo uspona i padova. Počelo je perfektno i onda se na kraju malo pogoršalo. Ali imam samo dobra sećanja iz Srbije. Srećan sam što se vraćam u Beograd, sviđa mi se život u tom gradu.

 

 

Da li je primio neke poruke od navijača Zvezde posle dolaska u Partizan?

Da, primio sam neke poruke, ali me nisu previše pogodile. Znao sam gde idem i gde dolazim, svestan sam svega. Fokusiram se na košarku. Nisam ni prvi ni poslednji ko je uradio tako nešto. Čak i kada su navijači ljuti postoji poštovanje prema igračima. Mislim da nema čega da se plašim osim što će mi zviždati. Biće napeto na derbiju - prokomentarisao je Lesor i dodao:

Srećan sam. Igraću ponovo košarku, nedostaje mi to. Igrao sam za Makabi poslednje utakmice i od tada prošlo skoro dva meseca. Partizan me je želeo već u predsezoni. Imao sam dugo ponudu, ali sam čekao ponude iz Evrolige. I na kraju sam završio u Partizanu što mislim daje logičan potez i najbolji za moju karijeru - zaključio je Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading