KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU! Crvena zvezda izdala HITNO SAOPŠTENJE! Delije na udaru

Autor:

Sport

20.12.2021

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Evroliga oštro kaznila Crvenu zvezdu zbog ponašanja navijača na utakmicama protiv Barselone i Bajerna, koje su odigrane u Beogradu, aktuelni šampion Srbije je morao da reaguje.

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU! Crvena zvezda izdala HITNO SAOPŠTENJE! Delije na udaru

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Naime, Zvezda zbog "nereda" navijača i nedoličnog ponašanja tokom pomenutih utakmica mora u kasu Evrolige da uplati ukupno 48.000 evra.

Iz kluba sa Malog Kalemegdana upozoravaju da ove kazne dobijaju na težini jer se vode kao ponovljeni prekršaji.

Upravo to znači da ukoliko se takve stvari ponove klub čekaju i teže kazne kao što su igranje pred praznim tribinama ili čak oduzimanje bodova. 

 

Iz tog taloga crveno-beli su uputili javni apel navijačima:

– KK Crvena zvezda još jednom moli i apeluje na sve koji prate utakmice našeg tima u Evroligi, da sportski i fer navijaju i pružaju podršku ekipi, bez ikakvog vređanja ili ugrožavanja fizičkog integriteta protivničkih igrača, i članova stručnih štabova, kao i svih aktera utakmica!

Samo tako, ambijent i podrška koju imamo i koja našim igračima znači jako puno, dobija svoj smisao, u suprotnom naše velike pobede služiće za plaćanje visokih kazni, a imidž kluba koji gradimo godinama u ovom takmičenju velikim delom i zbog odlične organizacije velikog broja utakmica biće ozbiljno narušen. Budimo na visini zadatka već 30. decembra kada nam u goste dolazi ekipa Zenita, navijajmo sportski i bodrimo Crvenu zvezdu - stoji u saopštenju srpskog Evroligaša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading