NAKLON DO PODA: Džentlmenski POTEZ Mirotića posle trijumfa u Pioniru!

Autor:

Sport

14.12.2021

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Barselone Nikola Mirotić zahvalio se "Delijama" na sjajnom dočeku u Pioniru, a dodao je da mu je bila velika čast sresti se sa najboljim teniserom planete Novakom Đokovićem.

NAKLON DO PODA: Džentlmenski POTEZ Mirotića posle trijumfa u Pioniru!

Foto: Starsport

Bivši NBA as je poručio da je Barsa ostvarila pobedu u jako teškim uslovima jer je imala više sreće od crveno-belih, koji su promašili važne šuteve u završnici.

- Zaista divna atmosfera, hvala navijačima Crvene zvezde na velikom aplauzu, moja ljubav prema njima raste iz dana u dan! Zadovoljstvo je igrati ovde, tesna pobeda, i crveno-beli su imali svoje šanse, ali sreća je bila na našoj strani - gospodski je poručio Mirotić, koji se potom dotakao Noleta:

- Neverovatno! Bilo je sjajno sresti se sa Novakom, bila mi je čast i zadovoljstvo večeras, a njegovo prisustvo predstavljalo je motiv više za moje saigrače koji su bili fascinirani njegovom pojavom - podvukao je Mirotić.

Podsetimo, Mirotić je u pobedi "Blaugrane" ostvario učinak od deset poena, uključujući pet izuzetno značajnih u poslednjoj deonici utakmice. Uz to, dodao je i sedam skokova i dve asistencije, a nakon okršaja u dvorani "Aleksandar Nikolić" još jednom je oduševio pristalice kluba sa Malog Kalemegdana svojom džentlmenskom izjavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading