POJAČANJE ZA TOP 8? Zvezdin centar je UDARNA VEST u Evroligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.12.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Luka Mitrović ovog leta se iz Budućnosti vratio u Crvenu zvezdu, a već je pokazao da je veliko pojačanje za klub sa Malog Kalemegdana.

POJAČANJE ZA TOP 8? Zvezdin centar je UDARNA VEST u Evroligi! (VIDEO)

Foto: Starsport

Momak koji pokriva pozicije "četiri" i "pet" istakao je za sajt Evrolige da su crveno-beli "gladni" plasmana u Top 8, a dotakao se i pritiska koji sa sobom nosi crveno-beli dres.

- Igranje za ovaj tim sa velikom istorijom uvek nosi pritisak i morate da znate kako da se sa njim nosite. Moj put u profesionalnoj košarci je počeo ovde, gde sam odrastao i proveo pet divnih godina nastupajući za Crvenu zvezdu. Dobar je osećaj ponovo biti kraj tih ljudi - počeo je Mitrović, koji je potom dodao da je pred Zvezdom veliki cilj - plasman u plej-of elitnog takmičenja.

- Igranje ovde i na ovom nivou uvek zahteva da se nosite sa pritiskom. Ako ne možete to da izdržite niste spremni za ovaj nivo. Evroliga napreduje iz godine u godinu, tu su sjajni timovi sa većim budžetima od našeg i mi smo samo zadovoljni što imamo priliku da se takmičimo sa njima, ali smo i gladni plej-ofa. Osetili smo jednom šta znači biti tu, ali znamo koliko je potrebno da bi se dotle stiglo. Tako da, idemo dan po dan, utakmicu po utakmicu i videćemo za šta će to biti dovoljno - poručio je Luka Mitrović.

Podsetimo da će Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova ugostiti Olimpijakos, a Beograđani su u dosadašnjem toku regularnog dela Evrolige zabeležili skor od 5-8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading