POSLE SAMO NEKOLIKO MESECI: Ostin Holins se VRAĆA u Sankt Peterburg!

Autor:

Sport

03.12.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Zenitu u 13. kolu Evrolige, a crveno-beli će u Rusiji pokušati da prekinu niz od tri vezana poraza u okviru elitnog takmičenja.

POSLE SAMO NEKOLIKO MESECI: Ostin Holins se VRAĆA u Sankt Peterburg!

Foto: Starsport

Ovaj meč nosi dodatnu težinu za Zvezdinog Amerikanca Ostina Holinsa, koji će se vratiti u Sankt Peterburg samo nekoliko meseci pošto je dres ruskog kluba zamenio crveno-belim sa Malog Kalemegdana.

Izabranici trenera Dejana Radonjića poraženi su od Baskonije i Reala iz Madrida tokom "španske mini-turneje", a potom i neočekivano ubedljivo od Uniksa u dvorani "Aleksandar Nikolić" (78:98). Prema predikcijama kladionica, Zenit je apsolutni favorit da upiše dva boda (kvota na pobedu domaćina se kreće od 1,20 do 1,25, dok je na goste preko 3,50), ali to ne bi bio prvi put da aktuelni prvak Srbije napravi evroligaško iznenađenje.

Republika

Foto: Starsport

Može li Radonjić da sruši Zenit?

Podsetimo, nakon 12 odigranih rundi, Crvena zvezda ima skor 4-8, ruski predstavnik je na 8-4, pa bi eventualnim slavljem u Sankt Peterburgu crveno-beli uhvatili priključak za timovima koji se nalaze u "Top 8" zoni. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading