KONAČNO POJAČANJE KOJE SU DELIJE ČEKALE: Fenomenalna vest za Zvezdu posle poraza od Uniksa!

Autor:

Sport

27.11.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Ostin Holins bio je "svetla tačka" crveno-belih u porau od Uniksa u okviru Evrolige.

KONAČNO POJAČANJE KOJE SU DELIJE ČEKALE: Fenomenalna vest za Zvezdu posle poraza od Uniksa!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Klub sa Malog Kalemegdana deklasiran je od ruskog predstavnika, ali "Delije" raduje igra Holinsa, koji je na Mali Kalemegdan doveden kao ogromno pojačanje.

- Ima dosta do odbrambenog pristupa jednih i drugih, ali najviše se ishod utakmice oslikao kroz napad. Oni su pogađali teške šuteve, preko ruku i iz naše dobre odbrane. Kada se to desi, oni dobiju samopouzdanje i teško da će prestati (da pogađaju). Nije nam ovo bila najbolja defanzivna partija, ali moramo da uzmemo ovo kao primer, izvučemo pouke i gradimo igru za dalji tok sezone, kako bismo porasli kao ekipa i bili bolji. Zaista su bili bolji od nas, odigrali jako dobro. I tu nema spora. Na nama je da naučimo lekciju, vratimo se korak-dva unazad i porastemo kao tim - poručio je Holins, koji je Uniksu ubacio 15 poena, pa dodao:

Teško je uraditi dobar posao kada te dodatno opterete povrede, ali sve je to deo košarke, deo sporta. Nažalost, neki momci su povređeni, neki su se povredili sada, ali mi moramo da se borimo i sa tim, da nađemo način da prevaziđemo i to kako bismo pobeđivali utakmice. Ne možemo da kontrolišemo ko će, kada i kako da se povredi.

Republika

Foto: Starsport

 

Amerikanac je upitan o umoru, ali tome nije pridavao veliki značaj.

Postoji malo umora posle svega, normalan umor u ovakvoj seriji utakmica, ništa van okvira. Ali, to je sve deo ovakvih sezona. Igraš mnogo, svi su umorni do neke mere. U takvim situacijama smišljaš nove načine kako da se zagreješ, podigneš radnu temperaturu, načine da se opustiš, pripremiš - objasnio je Holins, pa zaključio:

- Istina je da sam pronašao svoju napadačku zonu, ali definitivno nije samo do mene kada su u pitanju pobede na utakmicama. Dobro je kada si u pristojnom ritmu, ali za pobede je potrebno mnogo više od toga, da svi radimo kao tim, da prevazilazimo prepreke, ustanemo posle poraza i vratimo se jači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading