IZNENAĐENJE NA JADRANU: Dejan Radonjić se VRAĆA u Podgoricu!

Autor:

Sport

21.11.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić gostovaće sa svojom ekipom u ponedeljak u "Morači", na mestu gde je napravio velike uspehe tokom svoje igračke i trenerske karijere.

IZNENAĐENJE NA JADRANU: Dejan Radonjić se VRAĆA u Podgoricu!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Crveno-beli u okviru 9. kola ABA lige gostuju novajliji, timu Studentskog centra, a crnogorski stručnjak je izneo svoja očekivanja pred nastavak takmičenja na Jadranu.

Posle žestokog ritma i 4 utakmice u 7 dana, mečeva sa Asvelom, Partizanom i dve utakmice u Španiji protiv Baskonije, uz putovanja, sledi meč sa ekipom koja je prikazala dobru igru i iznenadila mnoge svojim nastupima u ABA ligi. Uz sve to nisu izgubili meč u Podgorici u dosadašnjem toku lige. Predstavljaju skup iskusnih i vrlo mladih i talentovanih igrača, moraćemo da odigramo dobru utakmicu u ponedeljak u Podgorici kako bi došli do cilja - izjavio je Radonjić.

Reči hvala za podgorički sastav imao je i košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

Republika

Foto: Starsport

"Iznenađenje Jadrana" - Davidovac o Studentskom centru

Ekipa Studentskog Centra je jedno od prijatnijih iznenađenja u prvih 8 kola ABA lige. Imaju 4 pobede, odigrali su posebno dobro mečeve na svom terenu i moraćemo da budemo maksimalno oprezni kako bi došli do bodova. Tim koji je uigran, jer je većina igrača nastupala i prošle sezone, pojačan sa nekoliko vrlo dobrih igrača koji daju ton igri SC Derbi. Nije nam bilo lako u prethodnom periodu, uvek je tako kada imate duplo kolo Evrolige, pre toga imali smo i meč sa Partizanom, ponovo imamo i problema sa povređenim igračima. Sve to govori da ćemo morati da budemo na visokom nivou u ponedeljak uveče - poručio je Davidovac.

Meč u prestonici Crne Gore igra se od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading