SRBIJA NA NOGAMA: Reči Alekse Avramovića teraju SUZE na OČI!

Autor:

Sport

25.11.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Aleksa Avramović istakao je da su "Orlovi" upisali izuzetno važnu pobedu protiv Letonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

SRBIJA NA NOGAMA: Reči Alekse Avramovića teraju SUZE na OČI!

Foto: Starsport

As Partizana je, posle drame u Pioniru, trijumf nacionalnog tima posvetio Stevanu Jelovcu, koji je doživeo moždani udar na treningu grčkog AEK-a.

- Veoma važna pobeda. Neverovatno je bilo teško, prva utakmica kod kuće, njima su falila samo dva igrača iz NBA. Počeli smo slabije u odbrani, doduše i oni su pogađali nerealne šuteve. Ispao je atraktivan susret za gledaoce, na jedan poen. Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima koji su došli i nosili nas do trijumfa - rekao je Avramović, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

"Stevane, izdrži" - Aleksa Avramović

- Pobedu posvećujemo Stevanu Jelovcu, sjajan momak i nadamo se da će se izboriti i pobediti - poručio je Avramović za "Sportklub".

Avramović je Letoncima "sasuo" 17 poena, uz pet skokova i sedam asistencija, a susret je odlučio krilni centar Marko Jagodić-Kuridža, pogođenim slobodnim bacanjem tri sekunde pre kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading