POVREDA I KRAJ SEZONE? Panika u Denveru!

Autor:

Sport

22.11.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se letos uprava Denver Nagetsa odlučila da potpiše petogodišnji ugovor vredan 172.000.000 dolara – vrednost može da poraste do 207.000.000 dolara –, Majklu Porteru Džunioru istovremeno uručena i uloga trećeg najvažnijeg igrača u timu pored Nikole Jokića i Džamala Mareja.

POVREDA I KRAJ SEZONE? Panika u Denveru!

Foto: Tanjug/AP

Novinar Denver Posta Majkl Singer objavio je da Porteru preti novi duži izostanak i to najverovatnije do kraja sezone! Porter već dve nedelje nije u sastavu Nagetsa jer je podvrgnut fizikalnoj terapiji kako bi zalečio povredu leđa koju je zaradio u meču sa Hjustonom. U međuvremenu se situacija dodatno zakomplikovala, toliko da će Denverov šuter izvesno morati “pod nož“ što bi mu automatski okončalo još jednu sezonu pre vremena!

Još nije ništa definitivno odlučeno, već su u Denveru posle konsultacija sa specijalistima dali Porteru još jednu sedmicu fizikalnih terapija. Ako u tom periodu ne bude nikakvog pomaka nabolje, nekadašnji student koledža Misuri će biti podvrgnut novoj hirurškoj intervenciji. I tada bi njegova sezona definitivno bila gotova...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading