JEDAN JE BOBI: Marjanović najpre SPASIO Maverikse a onda napravio ŠOU na konferenciji (VIDEO)

Autor:

Sport

04.11.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Boban Marjanović je osim sjajna partije u pobedi njegovog Dalasa nad San Antoniom, uspeo i da napravi šou na konverenciji za mediji nakon meča.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Marjanović je svom bivšem klubu dao 17 poena za 15 minuta provedenih na parketu, a imao je i potez na 2,7 sekundi do kraja koji je rešio meč.

 

 

Već po dolasku na konferenciju Marjanović je izmamio osmehe prisutnih novinara jer se najpre Bobi mučio da sedne za sto.

- Nisu planirali da ja dođem ovde - rekao je Bobi kroz osmeh.

Centar Maveriksa govorio je o partiji koju je pružio, te i na koji način ostane fokusiran kada dugo ne igra pa ovako dobije šasnu.

Bobi se  takođe i zahvalio Bogu i majci na visini koju ima, da bi ga portparolka Dalasa ostavila u čudu psole jedne konstatacije.

- Sada će se uključiti Aleksandar koji neće postavljati pitanja na engleskom - rekla je devojka i poprilično zbunila Marjanovića.

- Bobi, tu sam - začulo se s druge strane na srpskom jeziku a Marjanović je odgovorio:

- Ja rekoh pričaćemo na španskom - rekao je Marjanović kroz osmeh, a onda srpskom novinaru odgovorio na pitanje:

- Stvarno je teško dobiti ovde, lepo se vratiti nazad ovde i videti ljude i poznate face. Fenomenalno je zagrliti te ljude koji rade u hali. Meni puno znači i njima puno znači. Što se tiče današnje utakmice ,jako je teško izvući pobedu ovde, super je što sam mogao da pomognem timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading