PRAVO U METU: Oglasio se Dejan Radonjić nakon teške borbe u Baru!

Autor:

Sport

24.10.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Mornarom da je ona važna i u rezultatskom i u psihološkom smislu. Zvezda je u petom kolu ABA lige bila bolja od Mornara 77:69 i sada ima skor 4-1.

Republika

Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić

Radonjić je rekao da ova pobeda njegovoj ekipi mnogo znači:

- Mornar je na početku diktirao ritam. Nismo imali željenu agresivnost u odbrani. Uspeli smo da promenimo odnos snaga tokom drugog kvartala, stvorili smo dvocifrenu prednost koju smo olako ispustili. Ostvarili smo izuzetno značajnu pobedu na teškom gostovanju, a nalazimo se u ubitačnom ritmu. Pobeda protiv Mornara nam mnogo znači u psihološkom smislu jer u boljem raspoloženju čekamo jako zahtevne duele protiv Monaka i Milana u Evroligi- rekao je Radonjić i dodao:

- U samoj završnici smo bili na visokom nivou u oba smera. Pronalazili smo dobra rešenja u napadu, uspeli smo da zatvorimo sve prilaze svom košu, pa smatram da smo zasluženo stigli do pobede. Nema vremena za analizu i odmor, jer odmah moramo da se okrenemo ka duelima u Evroligi. Naravno da neće biti lako, ali borićemo se. Mornaru i mladom treneru Miloviću želim sve najbolje u periodu koji sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading