TEŠKOM MUKOM: Desetkovana Zvezda se kockala u Baru, pobednik odlučen tek u finišu meča!

Autor:

Sport

24.10.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Baru u petom kolu regularnog dela ABA lige domaći Mornar rezultatom 77:69

Republika

Foto: Barsko zlato/Mediapro

Detalje sa meča u Baru između Mornara i Crvene zvezde

Domaćin je dobro otvorio meč i rešio prvu deonicu u svoju korist, međutim, u naredna dva kartala crveno-beli se bude i dolaze do preokreta.

 

 

Imao je desetkovani tim Dejana Radonjića konstatnu prednost, ali se Mornar u finišu vratio i za tili čas dolazi do izjednačenja 62:62.

 

 

Ipak, Zvezda u poslednjih pet minuta četvrte deonice dodaje gas, pre svega u odbrani i na krilima agresivne igre dolazi do veoma važne pobede u Baru, tradicionalno teškom gostovanju.

Ovim trijumfom Zvezda je nastavila trku sa vodećim Partizanom koji za sada ima svih pet pobeda iz isto toliko utakmica. Podsetimo, crveno-beli su imaju jedan neuspeh i to u Laktašima od Igokee.

Ognjen Dobrić sa 21 poenom predvodio je Zvezdu, a odličan je bio i Kuzmić sa 14 poena i 13 skokova. Kod domaćih na kraju najefikasniji Luis sa 16, Dejvis je upisao 13, koliko i Gordić, a Lazić se zaustavio na 12, od čega je 10 postigao u prvom poluvremenu. Novajlija Vil Mozli je upisao četiri poena za ekipu Mornara.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading