STRUČNJACI ALTERNATIVNE MEDICINE STRIKTNI! Ovih 12 emocija dovode do ozbiljnih bolesti!

Autor:

Lifestyle

24.10.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što osećamo, naše emocije - odražavaju se u enormnoj meri i na naše fizičko zdravlje, a ovih 12 su najčešći okidači bolesti!

Republika

Foto: Photo by Alex Iby on Unsplash

Loše emocije se odražavaju na zdravlje

 

Gnev, preterana gordost, osećaj griže savesti, strah, preopterećenost u nama dovode do nakupljanja emocionalnih čvorova, jednostvanije rečeno do energetskih tumora, i deformiteta. Energiju ne vidite al je i te kako osećate, energiju ljubavi-besa-mržnje- ponosa-straha-sreće...

Dakle, ti čvorovi u energetskim tokovima dovode do blokada koje vode do bolesti.

Svaka blokada energije u dužem trajanju uzrokuje bolest. Međutim, možete mirno otvoriti ove čvorove, dopuštajući da vam energija slobodno poteče.

Evo par citata koje možete ponavljati sebi kada god ste u prilici u toku dana, u sebi ili na glas.

"Sve dobro mi je dato i to delim sa svima ..."Živim bez straha, bez siromaštva, bez bolesti".

Kada ponavljate ovaj citat, al sa uverenjem, on vibrira određenim vibracijama koje sprečavaju upliv loših emocija, koje vas vode u depresivno i anksiozno ništavilo!

Emocije su najuže povezane s bolešću!

Uzburkane emocije u vašem telu se mogu popraviti. Emocije uzrokuju fizičke simptome kao što su anksioznost, brzi otkucaji srca, vrtoglavica,drhtanje i znojenje ruku.

Anksioznost - može dovesti do dijareje, zatvora, mučnine, tahikardije...

Konstantna kritika - može dovesti do problema sa jetrom i disanjem.

Republika

Foto: pexels.com

Teškoća u pronalasku svoga mesta u društvu može dovesti do lošeg varenja

 

Teškoća u pronalasku svoga mesta u društvu, porodici - može dovesti do čestih infekcija mokraćnih kanala i lošeg varenja.

Kad ne želimo da slušamo nešto - možemo imati infekcije uha, bolove u ušima, kao i probleme sa sinusima.

Kada oklevate da nešto kažete što vas tišti - možda ćete imati aritmije, razviti tokom vremena anginu pektoris, migrenu...

Ako nećete da odustanete od zacrtanog cilja ma po koju cenu - možda ćete imati problema sa kolenima i zgobovima.

Ako se plašite budućnosti ukoliko promenite svoje navike ili se bojite nedostatka novca - možda ćete patiti od bola u donjem delu leđa.

Ako ne možete biti fleksibilni u različitim trenutcima vašeg života i ne znate način da se relaksirate od akumuliranog stresa - bol u vratu i ukočenost vrata i ramena.

Sukob sa šefovima - uzrokuje bol duž ramenog pojasa i ukočenost gornjeg dela leđa.

Kada preuzmete na sebe veliku odgovornost - takođe rizikujete bol u ramenima i vratu, kao i osećaj težine u ramenoj regiji.

Ako stežete zube kada se suočavate licem u lice s nekom osobom ili situacijom i zadržite tu emociju neko vreme u sebi - može doći do bolova u zubima, može doći do čira ili apcesa u u ustima.

Strah od budućnosti i ukoliko radite preteranim tempom pa imate potrebu da usporite - dovodi do bola u nogama, stopalima i gležnjevima, a tačke na dlanovima mogu biti izuzetno bolne.

Naravno, da ne generalizujemo, ti simptomi mogu biti prouzrokovani mehaničkim problemom, nepravilnim kretanjem, premorom, prehladom ... ali ako ne možete pronaći uzrok, razmislite o tome što vas u duši muči u poslednje vreme - i pronaći ćete da je u pitanju fizički odgovor na emocinalni stres, piše Naturalni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading