PARTIZAN SAHRANIO KRKU: Željkov "Parni valjak" nastavio da MELJE - crno-beli sa PLUS 47 ispratili Slovence kući!

Autor:

Sport

23.10.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana deklasirali su Krku u 5. kolu ABA lige rezultatom 92:45.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter na meču protiv Krke

Crno-beli su pitanje pobednika rešili već u prvih 20 minuta, kada su stekli dvocifrenu razliku. Domaćin je na veliki odmor otišao sa 43:28, pa je bilo jasno da će bodovi ostati u Pioniru. Slovenačka ekipa se u drugom poluvremenu u potpunosti "raspala", "parni valjak" nije spuštao nogu sa gasa, pa je prednost konstantno rasla do kraja meča.

 

U pobedničkom sastavu prednjačili su Madar sa 21 poenom (četiri asistencije), dok su ga pratili Kuruc i Panter sa po 15 koševa. U redovima Krke niko nije bio dvocifren, a Macura je postigao devet, dok je Kosi ubacio osam koševa.

Domaći sastav je još jednom sjajno služio šut za tri poena, a ovoga puta su ubacili čak 15 trojki iz 30 pokušaja. Tok duela omogućio je Željku Obradoviću da ravnomerno rasporedi minutažum, a priliku su dobili i košarkaši koji su manje igrali u dosadašnjem toku sezone, među kojima se istakao Letonac Kuruc.

Izabranici Željka Obradovića su, na taj način, nastavili pobedničku seriju na Jadranu, a napravili su i dobru uvertiru za 2. rundu Evrokupa u okviru koje u Beograd u sredu stiže Turk Telekom. Krka sada ima učinak od 2-3.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading