OGLASIO SE ŽELJKO POSLE DRAME U ZADRU: Obradovićeve REČI podigle Grobare NA NOGE!

Autor:

Sport

27.09.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Željko Obradović oglasio se posle debija na zvaničnim mečevima na klupi Partizana.

Republika

Foto: aba-liga.com

Trener Partizana Željko Obradović na meču u Zadru

Crno-beli su izvojevali tesnu pobedu u Dalmaciji, a strateg "parnog valjka" je poručio da ih čeka naporan rad na detaljima, kako bi ekipa opravdala očekivanja.

Teška utakmica. Mali detalji su presudili. Imali smo rezultatsku prednost u velikom delu, ali meč traje 40 minuta. Igrao je hrabro Zadar. Pred nama je mnogo detalja koje treba da popravimo i da igrači shvate. Prva pobeda, to je satisfakcija. Moraćemo da radimo na detaljima - rekao je Obradović, pa podvukao:

Hvala zadarskoj publici na aplauzu. Zaista sam i ranije doživeo ovde, ali hvala im na tome. Zadru sve najbolje u narednim utakmicama - podvukao je Željko Obradović.

Trener domaćih Ivan Perinčić bio je zadovoljan izdanjem svojih pulena.

Odigrali smo timsku košarku, dobru utakmicu, zadovoljan sam sa mnogo stvari. Broj asistencija pokazuje kako da idemo dalje, pokazuje put kojim treba da idemo i da igramo sa svim ekipama u domaćem prvenstvu i ABA ligi. Ima još mnogo posla i stvari da popravimo, ali ovo je obećavajuće. Ponosan sam na igrače kako su odigrali protiv jednog od glavnih favorita u ABA ligi. Presudili su detalji - istakao je Perinčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading