BEZ KOMPROMISA: Delije se OGLASILE oko Kalinića - navijači Zvezde poslali poslednje UPOZORENJE upravi!

Autor:

Sport

13.10.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde, grupa "Delije", oglasila se saopštenjem povodom "slučaja Kalinić".

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Nikola Kalinić i Luka Mitrović

Naime, krilni košarkaš crveno-belih javno se izvinio zbog stavova koje je ranije izneo o Kosovu i Metohiji, a najvatrenije pristalice aktuelnog prvaka ABA lige uvažile su izvinjenje.

Ipak, "Delije" su upozorile klupsko rukovodstvo da u timu ne žele igrače koji na bilo koji način nipodaštavaju Crvenu zvezdu, SPC, kao i državu Srbiju, i da će po tim pitanjima biti "bezkompromisni".

- Delije su prepoznale dobru volju današnjim gestom koji je izrečen i nadamo se iskrenim pokajanjem. Shodno tome, pozivamo sve Delije da dođu u arenu i podrže naše igrače u evroligaškoj utakmici. 

Sada i zauvek skrećemo pažnju da niko nikada neće biti dobrodošao u Zvezdu ako priča loše o Srbiji, crkvi, Zvezdi, Delijama! Crvena zvezda je ideologija.

Poslednje upozorenje upravi da sledeći igrač koji dođe, a ideološki je nepodoban biće znak da budemo protiv iste. Bez mogućnosti za kompromisom! - navodi se u saopštenju "Delija".

Foto: printscreen

Saopštenje "Delija" oko Nikole Kalinića

 

Podsetimo, Žalgiris gostuje u areni od 19 časova, a izabranici trenera Dejana Radonjića su u prva dva kola elitnog takmičenja upisali polovičan učinak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading