SPEKTAKL U NBA: Lebron NEMOĆAN! Srbin PRESUDIO Lejkersima (VIDEO)

Autor:

Sport

13.10.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsezona u NBA ligi uskoro je gotovo a pri kraju se i podiže forma velikih timova, te i utakmice postaju sve ozbiljnije. U sinoćnom meču košarkaši Golden Stejta pobedili su Los Anđeles Lejkerse rezultatom 111:99.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lejkersi ne znaju šta je pobeda

 

Ovo je drugi trijumf Voriorsa protiv šampiona iz pretprošle sezone u samo četiri dana, pošto su Ratnici slavili i u subotu rezultatom 121:114.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica dao je značajan doprinos trijumfu i meč je završio sa 10 poena (4/7 za dva i 2/2 bacanja), pet skokova i tri asistencije za 17 minuta provedenih na parketu. 

Sastav iz Los Anđelesa još uvek nema trijumf u predsezoni, a nanizao je pet poraza.

Trener Frenk Vogel je u ovom duelu mogao da računa na Lebrona Džejmsa, Entonija Dejvisa, Rasela Vestbruka i Karmela Entonija, Radžona Ronda i Dvajta Hauarda, dok su Voriorsi nastupili bez nekolicine nosioca igre.

 

 

Golden stejt je do pobede vodio Džordan Pul sa 18 poena, dva koša manje ubacili su Demijon Li i Oto Porter, dok je Endru Vigins na 9 skokova dodao i 12 poena, isti broj poena upisao je i Geri Pejton II.

U ekipi Lejkersa, prednjačio je Entoni Dejvis sa 20 poena, šest skokova i po dve asistencije, ukradene lopte i blokade. 

Zvezda tima iz Los Anđelesa, Lebron Džejms upisao je 17 koševa, četiri manje ubacio je Karmelo Entoni, dok je Čondi Braun dodao 11. Rasel Vestbruk je imao dabl-dabl sa po 10 poena i skokova, četiri asistencije nedostajale su mu za tripl-dabl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading