SPREMA SE NOVA BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Reprezentativac Srbije ZVANIČNO na korak od Zvezde!

Autor:

Sport

10.10.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisalo se poslednjih dana o tome kako je srpski reprezentativac Stefan Jović u pregovorima sa grčim košarkaškim velikanom Panatinaikosom. Međutim, od tog posla, sasvim izvesno, nema ništa. Kako je danas potvrdio grčki klub, američki bek Jogi Ferel potpisao je ugovor sa sa Zelenima.

Foto:  

Republika

Foto: Starsport

Jović ponovo glavna tema

Ferel je visok 183 cm, ima 28 godina, a igra na pozicijama jedan i dva.

Ovo će mu biti prvo evropsko iskustvo, a nakon što je završio koledž Indijana 2016. godine, igrao je za Netse, Meverikse i Kingse.

Prošle sezone je bio član Kavalirsa i Klipersa, ali je zbirno odigrao samo osam utakmica, uglavnom je nastupao u Dži ligi.

 

 

Treba napomenuti i da se Ferel odlikuje odličnim šutom za tri poena i brzinom, a u NBA karijeri prosečno beleži 7,7 poena, 2,1 skok i 2,3 asistencije.

Ovo pojačanje dolazi u pravi čas za PAO, trenutni skor u Evroligi im je 1-1. 

Sve ovo može pozitivno na srpsku košarku jer će beogradska Crvena zvezda sasvim izvesno obnoviti pregovore sa Jovićem oko povratka na Mali Kalemegdan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading