POTRES NA MALOM KALEMEGDANU: NBA as šalje Jovića direktno u Zvezdu!

Autor:

Sport

09.10.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duže vreme se srpski reprezentativac Stefan Jović dovodio u vezu sa grčkim Panatinaikosom, ali od tog angažmana, kako javljaju grčki mediji, neće biti ništa.

Republika

Foto: Starsport

Jović još uvek nema klub

Naime, atinski velikan je spremio pravu bombu iz NBA lige.

Iz "SDNA" javlja da su "zeleni" veoma blizu konačnog dogovora sa Jogijem Ferelom, sa kojim su u tajnim pregovorima već dva meseca.

Grčki portal piše kako su u startu pregovora dve strane bile miljama udaljene oko finansijskih zahteva, ali kako je vreme prolazilo razlike su bile sve manje, da bi poslednjih dana došlo do značajnih pomaka u pregovorima.

PAO je podigao svoje limite, Ferel je delimično spustio svoje zahteve i dve strane su tako došle nadomak konačnog dogovora.

Američki plejmejker je u dosadašnjoj karijeri igrao samo u razvojnoj i NBA ligi.

Nosio je dresove Dalasa, Sakramenta, Klivlenda i LA Klipersa, a najzapaženiji učinak ostavio je u Mavsima, gde je u sezoni 2016/17 imao prosek od 11.3 poena i 4.3 asistencije po utakmici.

Takođe treba napomenuti i da se Jović dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom ali je sve to palo u vodu zbog pregovora sa Panatinaikosom. Međutim, sada je možda vreme da se nastave pregovori sa timo sa Malog Kalemegdana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading