PANTER OTRKIO SVE: Biću iskren, želeo sam da se vratim u Milano!

Autor:

Sport

21.09.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od najzvučnijih imena koje su ovoga leta stilge u beogradski Partizan je svakako Amerikanac Kevin Panter koji, po svemu sudeći, željno iščekuje početak predstojeće sezone.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/BC Partizan TV

Obradović pravi velike planove

U velikom intervjuu za "BasketNews" Panter se dotakao samih pregovora sa Milanom i potom Partizanom i kako je došlo do potpisa za crno-bele.

- Prva ideja šta ću da radim, biću iskren, mislio sam da ću da se vratim iskreno, ali to je biznis u košarci, desi se šta se desi - rekao je Panter, koji je istakao da Partizan i Milano nisu imali nikakav zajednički kontekst kada je on odlučivao o nastavku svoje karijere.

- Ne, Partizan i Milano nemaju ništa zajedničko, mi smo ušli u pregovore s Milanom pre nego što se Partizan uključio, ali kažem, takav je biznis u košarci i desilo se šta se desilo - rekao je Panter, koji je istakao koliki pritisak oseća pred početak sezone.

- Radimo jako, ne mogu da dočekam početak moju prvu zvaničnu utakmicu. Gledajući treninge i rad, biće ovo zabavna godina, uzbuđen sam pred prvu zvaničnu utakmicu. Želimo da pobeđujemo.

Panter je zatim upitan koliko će mu biti veliki pritisak to što je najplaćeniji igrač u istoriji srpske košarke.

- Teret sa mojih ramena nikada ne odlazi, to je nemoguće, stvari koje radim ovde su svuda oko mene.

Ono što je pre njega istakao i Zek Ledaj, potvrdio je i sam Panter, sa Obradovićem se radi izuzetno veliki ali i težak posao. 

- Radimo jako, ne mogu da dočekam početak moju prvu zvaničnu utakmicu. Gledajući treninge i rad, biće ovo zabavna godina, uzbuđen sam pred prvu zvaničnu utakmicu. Želimo da pobeđujemo.

Upitan je koliko će mu biti veliki pritisak to što je najplaćeniji igrač u istoriji srpske košarke.

- Teret sa mojih ramena nikada ne odlazi, to je nemoguće, stvari koje radim ovde su svuda oko mene 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading