KRV, ZNOJ I SUZE ZA PARTIZAN: Crno-beli napravili BRUTALAN tandem, Amerikanac jedva čeka da istrči pred Grobare!

Autor:

Sport

14.08.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko letnje pojačanje Partizana Zek Lidej stigao je u Beograd i poručio da će učiniti sve za tim, kako bi beležili pobede.

Republika

Foto: Starsport

Grobari u Pioniru

Novajlija u reketu sa nestrpljenjem iščekuje saradnju sa trenerom Željkom Obradovićem, a prija mu i činjenica da će ponovo igrati u tandemo sa Kevinom Panterom.

Tek sam stigao sa aviona, dobra je energija i dobra atmosfera. Sjajno je biti ovde", započeo je Lidej izjavu za klupsku televiziju i nastavio: "Sjajno je, imamo sjajan tim, dobru grupu igrača, uzbuđen sam jer jedva čekam da radim i da se borim za tim - rekao je Lidej, pa potom podvukao:

Mnogo je istorije, velikih igrača, trenera, ljudi koji su došli iz ovog kluba. Osvojili su mnogo titula i nadam se da ću i ja dodati još neku.

Daću krv, znoj i suze, radiću sve što treba da pobedimo.

Lidej i Panter su činili tandem u Milanu minule sezone.

Kevin Panter je moj drug, mnogo smo postigli prošle godine i nadam se da ćemo postići mnogo i ove. Visoki su nam ciljevi ovde i uzbuđen sam - zaključio je Zek Lidej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

15.08.2021 09:42

Stalno se koristi reč brutalan? Za reč se nepotrebno koristi svuda zadnjih godina. Da li uopšte znate šta znači ta reč? Ona se koristi već 100 godina. Nije izmišljena topla voda?