MIJAILOVIĆ RASPALIO MAŠTU GROBARA: Partizan PRETEKAO konkurenciju i doveo NBA pojačanje!

Autor:

Sport

07.08.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović dotakao se Alena Smailagića koji je juče parafirao trogodišnju vernost crno-belima.

Republika

Foto: Starsport

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović

Bivši košarkaš Golden Stejta Alen Smailagić potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović otkrio je da su za momka iz Koteža bili zainteresovani brojni klubovi.

Znamo da Smailagića nismo želeli samo mi. Dosta je bilo zainteresovanih klubova za koje smo znali da se raspituju, a verujem da je bilo i onih za koje nismo znali. On je mlad igrač koji iza sebe ima period u NBA, završio je sa Golden Stejtom i sada je deo našeg kluba. Nadamo se i verujemo da će se naša zajednička priča razvijati u smeru u kom želimo i da ćemo biti bolji i mi sa Alenom, ali i Alen sa nama. Filip Petrušev je izabran na draftu kao 50. pik, verujem da i njega brojni klubovi žele…Kao i još puno mladih igrača, i on spada u tu grupu momaka koji bi nam mogli biti interesantni, ali ne mogu da vam kažem ništa više od toga. Ni da ćemo pokušati, ni da nećemo. Sportski sektor prilikom svakog poteza radi detaljnu analizu i uživa puno poverenje svih ljudi u klubu - rekao je Mijailović za "Mocartsport".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Partizanovo NBA pojačanje - Alen Smailagić

Podsetimo, Smailagić je šesto pojačanje "parnog valjka" ovog leta, posle Pantera, Lideja, Kuruksa, Avramovića i Mura. Srbin ima 20 godina, igra na poziciji krilnog centra a draftovan je 2019. godine kao 39. pik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading