MUTA OTKRIO DETALJE: Partizan doveo BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

07.08.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Nikolić veruje u Alena Smailagića, novu akviziciju crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Nikolić

Bivši trener Partizana Miroslav Nikolić ocenio je da će Alen Smailagić biti ogromno pojačanje za crno-bele, a otkrio je da je i on želeo svojevremeno da ga dovede.

– Pratio sam ga ja, dugo sam ga pratio, još dok je bio u mlađim kategorijama. Svideo mi se odmah, strašan mladi igrač, fantastične fizičke predispozicije. Može da igra na nekoliko pozicija, ma čudo od igrača – počeo je Muta, pa dodao:

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Tada sam još bio u Dinamiku i sve sam radio da on pređe kod nas. Bilo gotovo i dogovoreno, samo papiri da se potpišu. Međutim ja tada prelazim u Partizan i odmah sam hteo da i njega povučem jer znam da će biti budućnost kluba, međutim tu su neki “stručnjaci” umešali prste, rekli su da će mali izgoreti u Partizanu što su gluposti jer je on već tada bio spreman za sve. Na kraju je propala priča na moju veliku žalost. Želeo sam da sarađujemo - podvukao je Nikolić za "Maxbetsport".

Podsetimo, Smailagić je parafirao trogodišnju vernost Partizanu, a u Humsku stiže kao šesto letnje pojačanje, nakon Pantera, Lideja, Kuruksa, Avramovića i Mura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading